Следва

Трейлърът: Пенелопе като Донатела Версаче

Кратък Party наръчник: Перфектната кожа

Little Party Never Killed Nobody!

All About Life преди 6 години

Всяко парти момиче знае правилата за добре прекарана вечер, но и е съвсем наясно с щетите, които носи недоспиването върху кожата.

Затова в днешната порция Кратък Party наръчник, ще ви запознаем с най-лесните стъпки за предпазване и възстановяване на кожата от изтощаване.

Маската за лице е тотален must do в основата на адекватната парти подготовка, а когато я избираме, трябва да обърнем внимание на съставки като хиалуронова киселина и ретинол, които проникват дълбоко в кожата и забързват регенерацията на клетките.


Маска за лице Glamglow Youthmud Tinglexfoliate Treatment. Любимата нежна маска, която ексфолира и работи за по-добра текстура на кожата в рамките на едва десет минути.

Sheet маските пък са сред последните бюти тенденции, които работят повече от очакваното. Те са силно концентрирани с подхранващи и хидратиращи съставки, които осигуряват с една единствена стъпка сияеща и здрава кожа.
Kocostar sheet маска. С високата си концентрация на витамин C, маската поддържа оптимални нива на влагата в кожата, осигурявайки едновременно с това и здравословен тен на лицето.

Разбира се, че сме за никъде без хидратиращ крем, с който да се поглезим след маската, или пък така модерния в момента сериум, който играе база на купонджийския ни макиаж.


Хидратиращ крем Garnier Skin Naturals Soft Essentials 24Hr. Обогатен с витамин Е и розова вода, кремът осигурява хидратация на сухата и чувствителна кожа до 24 часа.
 

Серум Clinique Fresh Pressed Daily Booster. С витамин C като основна съставка, серумът озарява и изравнява тена, работейки върху подобряването на текстурата на кожата отвътре. Използваме го сутрин и вечер като добавяме по две капки в хидратанта за оптимален резултат.


Останалите "малки градски тайни" за "добри" и "пораснали" момичета можете да намерите в "Кратък парти гид за добри момичета", който обещава милион приключения по тъмно и се разпространява в любимите ни Happy & Candy!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.