Следва

Криско издаде книга!

Петъчна доза секс: Нашите Girls Crush

Let's talk about sex, baby... Let's talk about you and me... Let's talk about all the good things...

Love преди 6 години

Тананикаме си така... петъчно, следобедно, напълно лежерно. И този път, вместо за мъже - си говорим за жени!

Защото, ДА... има прекрасни дами, които са сексапилното вдъхновение и олицетворение на успеха, който искаме да постигнем. Жени, които са умни, красиви и достатъчно самостоятелни, че да ни привличат по един особено приятен начин.

Намигваме игриво и споделяме коя по коя си пада - такова, съвсем невинно!



Диана
Хелена Бонъм Картър!
Защото перфектните черти са твърде скучни. Защото страст като тази не е за всеки. Защото вселената зад погледа дава повече, от който и да е допир. Защото лудостта не прощава никому. Защото скулите разрязват светове. Защото еротиката има друго значение щом стане въпрос за Х.Б.К. Защото е ТЯ, не само с главно “Т”, но и “Я” за звучност.


Цветина
Фиби Файло, защото... жестока е тази жена! Начинът по който изглежда, начинът по който се облича, модните й дизайни, съпругът й, мисленето й, успехите й... Абе, абсолютно всичко! Взимам си я вкъщи, след като се откаже от Celine! Ще я обичам вечно, а тя ще ми прави дрехи до края на живота! Само и единствено Моника Белучи може да се намеси в идилията ни и да допълни числото до три!



Йоанна
МММ...Мила Кунис! Ако трябва да избирам "crush" от нежната част на заобикалящото ни население, то това ще бъде ТЯ! Любима актриса, която освен талант има и страхотно чувство за хумор, дали и в живота е така не знам, но часовете прекарани пред екрана в гледане отново и отново на "Friend with benefits" са ми достатъчни за да се "влюбя" в нея...и в Джъстин Тимбърлейк де, НО сега говорим за жени! 

Петя
Ева Грийн. Връщаме се в далечната 2003-та година във вечния филм “The Dreamers”, когато бяхме невръстни хлапета и свободни мечтатели. В този филм открихме една Жена. Дива, непокорна, различна и зашеметяващо красива. Със стъклени сини очи и толкова силна енергия, че се усеща и през екрана. Жена, която остана в сънищата и наяве като недостижима муза.

More Love