Седмичен ХОРОСКОП - 23.10 - 29.10

Astro преди 6 години

Последните дни на красивия октомври ще донесат най-важните социални събития. Това е така, защото тъкмо през тази седмица особената енергия на Юпитер в Скорпион влиза в пълна сила: множество загадки ще излязат на повърхността, ставайки движещите сили на бъдещите събития.

Всички ние, мислейки през събитията от личния ни живот, ще бъдем в състояние да разберем дълбоката си същност, да използваме интуицията си, опознавайки живота и използвайки това знание в своя полза. Скорпионът е свързан с колективното несъзнавано, с дълбоките инстинкти, натрупани от хилядолетия, помогнали на човечеството да оцелее. Затова сега колективът, обществените групи от хора ще ни окажат по-голямо влияние, отколкото можем да предположим.

Скорпионът символизира птицата феникс, която възкръсва от пепелта. Човечеството винаги има трудни моменти, след които обаче се издига на крака отново и отново. Затова тази седмица ни учи, че винаги е полезно да се „издигнеш над ситуацията“, да погледнеш какво се случва отгоре, виждайки смисъла на всичко това. Пречките, с които ще се сблъскате, не трябва да ви сломяват. Дори напротив – това трябва да събуди нови сили у вас, за да може да се изправите, вече по-мъдри и по-разбиращи.

Хороскоп

Още от Astro