Седмичен ХОРОСКОП - 23.10 - 29.10

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През този период Козирозите трябва да концентрират цялата си енергия и желание в реализирането на бъдещите си планове и цели. Това е валидно както в професионален, така и в личен план. На работа ще трябва да работите усилено, а извън нея ще преминете на следващ етап в отношенията си с някого. В любовта това може да означава съжителство или брак, а в приятелството – пълно разкриване и подкрепа.

Погрижете се да си направите строг график както на задълженията, така и на бюджета ви. Сега излишните разхищения ще се отразят по-зле от обикновено. Големите инвестиции трябва да бъдат насочени в нещо, което наистина си заслужава и искате.

Обърнете специално внимание на проблемите, с които ще се сблъскате през тази седмица. Те ще ви научат на много неща, а и ще разберете, че много събития зависят от вас. Не позволявайте тези проблеми да се появят отново.

В началото на седмицата сте малко объркани. Имате нужда да видите нещата по-ясно. Може би е редно да напишете как се чувствате на хартия. Така още по-добре ще разберете какво ви се случва. А може би просто трябва да поговорите с приятел…

От сряда до петък трябва да насочите всичките си усилия в изпълняването на ангажиментите, които обаче ще ви поведат към развитие.

През уикенда ще бъдете обкръжени от приятелите си. Насладете се на тези моменти.

Хороскоп

Още от Astro