Седмичен ХОРОСКОП - 23.10 - 29.10

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

През този период представителките на зодия Рак ще бъдат съсредоточени в кариерата или бизнеса. Предстоят много промени, които трябва да бъдат предприети. Те ще бъдат по-скоро необходими, отколкото нежелани. Рязката промяна може да ви изплаши, но тя ще ви накара да излезете от зоната си на комфорт, което е и първата стъпка към развитието.

Най-добрите методи за вас (във всяко едно отношение в момента) са добрата подготовка и професионално отношение. Взаимоотношенията не само с колегите ви, а и с хората от сферата, в която работите, ще са изключително важни.

Отделяйте повече внимание и грижа за здравето си. Животът на бързи обороти може да ви се отрази зле, ако неглижирате някои свои нужди.

Това, което ви се струва като най-правилното решение в понеделник, ще бъде и най-изгодното такова. Доверете се на инстинктите си, дори и всички около вас да не успяват да видят логика в действията ви. Във вторник продължавате да действате самостоятелно, тъй като никой не е на същата вълна като вас.

Сряда, четвъртък и петък ще бъдат дни, които ще предложат невероятни възможности – както социални, така и професионални. Ще успеете да обмислите много важни неща, а това ще ви донесе вдъхновение и нови идеи през целия уикенд.

Хороскоп

Още от Astro