Седмичен ХОРОСКОП - 23.10 - 29.10

Astro преди 6 години

ДЕВА 24.08 – 23.09

През тази седмица за Девите ще бъде трудно да не се поддават на емоциите си. Всичко, което ви заобикаля, ще ви провокира. У дома обстановката ще бъде подобна – това, което предизвиква раздразнение у вас, ще ви кара да бъдете резки и груби. Разбира се, това не означава, че самите вие не сте прави, но хората около вас трудно биха се съгласили. Затова трябва внимателно да обмисляте действията си, преди да ги извършвате, както и думите си, преди да ги изричате. По начало вие сте по-сензитивни, а в определени периоди направо преливате от емоции. Уви, трябва да ги сдържате, преценявайки кое е правилното място, на което може да ги изразите.

Сдържането на емоции ще ви помогне и да не прибързвате във вземането на някои решения, като се водите не само от афекта, но и от разума си.

Опитайте се да вниквате във всичко по-дълбоко в понеделник и вторник. Вслушвайте се внимателно в думите, обръщайте внимание на детайлите и отделяйте повече време върху нещата, които ви се струват важни. На повърхността обикновено няма да откриете онова, което търсите.

От сряда до петък трябва да заобиколите себе си от хора, които ви носят само позитивни емоции. Сега нямате нужната енергия, за да издържите някое неприятно лице, което предизвиква напрежение у вас.

През уикенда сте в настроение за приключения. А той ще ви предостави тази възможност.

Хороскоп

Още от Astro