Седмичен ХОРОСКОП - 23.10 - 29.10

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През тази седмица ще трябва да организирате по-прецизно всичко, което е свързано с вашата кариера или бизнес. Това може да доведе до подписване на договор или споразумение.
Възможно е да има забавяне в развоя на някои неща, които очаквате през тази седмица. Очевидно ще трябва да проявите още малко търпение и да продължавате смело напред.

Важно за периода е да не принуждавате приятелите си да се съгласяват с всичко, което искате или очаквате от тях. Везните имат склонността понякога да искат нереалистични неща. Не може да изисквате подобни обещания. Знайте, че правилните хора биха направили всичко по силите си, за да ви задържат в живота си, но това трябва да бъде двустранно. Колкото и да сте мечтателни и вдъхновени, трябва да осъзнавате рамките на възможното.

В началото на седмицата не сте в настроение за нищо повърхностно. Това, от което се нуждаете, е интелектуален разговор с някой, който е на вашето ниво за подобни разсъждения. Не бихте могли да намерите общ език с някого, с когото не можете да постигнете споделимост и разбиране.
От сряда до петък искате да действате – във всяко едно отношение. Чувствате се по-решителни и смели. Копнеете да сте около творчески личности, с които можете да обменяте идеи. Те са около вас, просто трябва да ги видите. Обкръжението ви трябва да бъде тъкмо от такива хора.

През уикенда ще постигнете такава яснота, каквато не сте имали от известно време. Сега ще виждате всичко в неговата цялост. Детайлите ще ви се виждат незначителни.

Хороскоп

Още от Astro