Седмичен ХОРОСКОП - 23.10 - 29.10

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Периодът ще бъде много добър за представителките на зодия Скорпион. Сега ще бъдете много по-уверени в себе си и собствените си решения. Опитът ви напоследък ви показва, че инстинктите ви обикновено ви водят в правилната посока. Не ги потискайте, а напротив - вслушвайте се в тях все по дълбоко.

Чувството за това кое е правилно и кое не ще бъде много обострено. Това важи във всяко едно отношение. Някои хора, които са попаднали в обкръжението ви, отдавна ви се струват като неподходящи за вашия кръг. Това, с кого се чувствате свободни и спокойни да споделяте и разговаряте, е много важно. Затова не се колебайте, ако искате да ограничите контактите си. Няма нужда да губите времето си с хора, които не ви допадат.

В началото на седмицата всичко ви изглежда объркано и неясно. Нещо малко, което ви изглежда незначително, изведнъж се превръща в най-големия проблем. Вината за това не е ваша. Просто понякога случайността удря по-силно. Непредвидените събития винаги ще ги има. Вие просто трябва да се научите как да ги понасяте.

От сряда до петък ще имате възможността да получите всичко, което искате. Трябва само да я грабнете. Имате ли смелостта за това?

Предизвикателствата, с които ще се сблъскате през този уикенд, ще се дължат на ваши предишни действия. Обърнете внимание на това.

Хороскоп

Още от Astro