Седмичен ХОРОСКОП - 23.10 - 29.10

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

За Стрелците седмицата ще предостави благоприятни възможности за подобряване на доходите. Разбира се, това вероятно ще се дължи на предложение за допълнително работа и ангажименти, но определено за вас това ще бъде по-скоро плюс. Приятелите и познатите ви ще ви бъдат от голяма полза в това отношение. Чрез тях можете да откриете необходими контакти и да направите кореспонденцията, която ви е нужна.

Решенията, които ще трябва да вземете през тази седмица, или промените, които ще трябва да направите, често ще оказват негативно влияние върху настроението ви. Това ще се дължи на факта, че не сте наясно дали вървите в правилната посока, или правите грешка. Истината е, че ще получите отговор на този въпрос, едва когато предприемете тази стъпка напред. В крайна сметка, само така можете да пожънете успех или пък да получите някой полезен урок за в бъдеще.

В началото на седмицата е важно да се възползвате от всяка възможност, която ви се предоставя. Но има една подробност: амбицията е полезна, но може да бъде и много изтощителна. Затова, наред с ангажиментите, създайте си навика да обръщате внимание и на себе си след това. Чай и книга след работа, хубав филм, чаша вино с приятели…
От сряда до петък комуникацията ще бъде важна, но с хората, с които имате дълбока духовна връзка. С тях можете да проведете смислените философски разговори, от които се нуждаете.

През уикенда искате да се разнообразите. Защо не излезете извън града?

Хороскоп

Още от Astro