Следва

Кратък Party наръчник: Тялото

Чудесата на природата - Маточина

Поезията на природата

Health преди 6 години

Есента, макар и любим сезон на голяма част от нас, носи в себе си елемента на тъга и променливо настроение. Носталгията и леките фази на депресия вървят ръка за ръка с падащите листа по улиците. Често това се случва и от рязката промяна в температурите, което води до неприятни настинки и безкрайно мъкнене на тонове лекарства. Само по себе не е яко, но е незибежно. А ние имаме решение за овладяване на ситуацията.

Запознахме ви с ашваганда и благоприятните й свойства върху нашия организъм. Днес ще представим още една полезна билка, с която балансираме настроението, избягвайки налегналата ни тъга и перманентния дискомфорт в средата на сезона. Става въпрос за добре познатата на всички маточина. Надали има някой, който не е чувал за нея, но малцина са запознати с пълния й набор благодеяния. Затова днес ще се постараем да обогатим вашите знания.

1) Притежава успокояващо действие, понижава кръвното налягане, премахва спазмите,облекчава подуването, елиминира храносмилателните колики и стомашния дискомфорт.

2) Влияе благоприятно върху храносмилателната и сърдечна дейност и има антиаритмично и антиконвулсивно действие.

3) Подпомага храносмилането.

4) Подобрява състоянието на депресия.

5) Използва се при нервност.

Цели пет незаменими причини, които правят маточината супер ценна точка в списъка ни с грижа за здравето. Не само при настъпващите мрачни месеци и студени дни, но и целогодишно за поддържане на добрия тонус и позитивно настроение. Както се казва - здрав дух, здраво тяло! И финално - модерно е да сме здрави и балансирани през цялата година. Подарете си щастие.


Маточината и пълният й набор от полезни действия откриваме в продуктите на Botanic и в Bland.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.