Следва

Most Iconic Looks: Ким Кардашян на 37!

Кратък Party наръчник: Тялото

A Little Party Never Killed Nobody...

All About Life преди 6 години

Лятото, колкото и да не ни се ще, приключи. Това не означава, че трябва да се сбогуваме с приятния тен и здравия вид на кожата. А и всеки парти аутфит стои по-добре на стегнато тяло със сексапилен слънчев загар.

Когато кожата е на показ, красивият тен е по-важен от всичко останало. А деликатно сияние и апетитен загар постигаме лесно с помощта на тези основни продукта: ексфолиант, хидратант, автобронзант и, разбира се, средство за сваляне на изкуствения тен.

Започваме с ексфолиацията, която подготвя кожата за следващите стъпки:


Ексфолиант за тяло REN Moroccan rose

Освен че полира кожата до съвършенство, благодарение на плътната си структура на основата на захар, ексфолиантът подпомага и доброто състояние на кожата чрез наситените растителни масла в състава си.

Хидратация:


Лосион за тяло Eucerin UreaRepair PLUS 5% Уреа + Серамиди и естествени хидратиращи фактори (NMFs)

Добрата хидратация е повече от необходима за постигане на равномерен тен. Нанасяме щедро количество по цялото тяло като наблягаме върху най-сухите части - китки, лакти и колена. Не забравяме още да изчакаме лосионът да попие добре преди да продължим в автобронзанта.

Нанасяне на изкуствения тен:


Автобронзант St Moriz Instant Self Tanning Mousse

Подсказваме, че нанасянето на бронзанта е сравнително по-лесно, когато се използва мус вместо обикновен лосион. Слагаме латексови ръкавици, за да предпазим дланите от нежелани следи и нанасяме равномерно по цялото тяло освен по китките, лактите, колената и глезените, където количество трябва да е по-малко. Полезен съвет още е нанасянето на вазелин или мазен крем по веждите и около линията на косата, за да избегнем нежеланото оцветяване там.

Премахване на тена:


Средство за премахване на тен Bondi Sands Tan Eraser

Премахването на тена е нелека задача, свързана с усилена ексфолиация, която обаче може да бъде избегната с помощта на Bondi Sands Tan Eraser. Лекият лосион работи върху pH нивата на кожата, за да премахне и най-упоритите оцветени участъци без неприятно търкане на кожата. Формулата е изпълнена с хидратиращи съставки, в това число и алое вера, което я прави подходяща за използване и върху лицето.


Останалите "малки градски тайни" за "добри" и "пораснали" момичета можете да намерите в "Кратък парти гид за добри момичета", който обещава милион приключения по тъмно и се разпространява в любимите ни Happy & Candy!

More All About Life