Следва

Роман Полански обвинен в сексуален тормоз над 10-годишна

Джордж Клуни издаде детайли за близнаците

Пресният татко за първи път изпада в откровения за наследниците си.
 

Celebrities преди 6 години

"Все още не сме свикнали с факта, че в живота ни има деца - две същества, за които сме отговорни. Но пък е доста забавно и добавя доза лудост", искрен е Джордж Клуни.

Близнаците на актьора и красивата адвокатка Амал съвсем скоро ще навършат пет месеца, но звездният татко издава, че те вече показват характер.

"Ела е много грациозна и има големите, красиви очи на майка си. Изцяло прилича на нея. Александър вече расте по-голям от нея и не спира да се смее, по цял ден ме кара да се усмихвам", споделя още Клуни.

56-годишният бивш ерген на Холивуд признава още, че наследниците му са кръстени с тези имена, защото "със съпругата ми искахме нещо традиционно".

"Не искахме децата ни да имат от тези смешни холивудски имена, които не означават всичко. Дълго време се чудихме и все не намирахме нещо подходящо. Само искам да спомена, че имената Ела и Александър нямат нищо с Ела Фицджералд и Александър Велики, както се спекулира", категоричен е още Джордж Клуни.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.