Следва

Olive прегръдка

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Да или не на тези обувки?

Вчера обърнахме внимание на интересния аутфит избор на Риана, включващ шантава конструкция на сако и рокля едновременно, за който вие категорично гласувахте, че не одобрявате. А сега, все още на същата вълна, хвърляме поглед и на обувките на барбадоската изпълнителка, които предизвикват не по-малко противоречиви мнения. Като част от предстоящата колаборация на Off-White с Jimmy Choo, дизайнът включва стандартни на вид черни стилето, които са обгърнати обаче в нещо като PVC "балон". Бихме искали да дадем положителна оценка на изпълнението, но наистина ни е трудно...

Гласност на проблема със сексуалното насилие

Поредицата обвинения към Харви Уайнстийн предизвиква споделянето на стотици подобни истории за сексуално насилие, останали дълбоко скрити в модната или кино индустрията. Една от последните такива е на Сара Сампайо, която публично сподели, че френското мъжко списание Lui е нарушава уговорката и съответно договора между Сара и агента й да не се използват кадри от сесията, изобразяващи абсолютна голота.

Макар и това да е упоменато като клауза в договора, Сара твърди, че по време на снимките екипът агресивно настоява тя да се съблече. Тя отказва, но след това, преглеждайки финалните кадри, забелязва, че на места се виждат части от тялото й, за които моделът предпочита да не се публикуват. Екипът я увещава, че кадрите няма да бъдат излъчени, но въпреки това са. А оттогава насам Сара работи заедно с агенцията и адвоката си по изготвяне на дело срещу списанието: "Имам правото да показвам тялото си както и когато поискам, това е мой избор. И когато направя подобен избор, очаквам да бъда третирана с респект и професионализъм."


Thong jeans? Is this real life? Is this fashion?

Вече няколко пъти надълго и нашироко обсъждаме различните странни похвати при моделирането на деним - не бяха дънките без джобове, тези без дъно и дори тези без крачоли! Този модел прашки-дънки вземат короната за тотална абсурдност. Дизайнерът на това "велико" творение не е известен, но не можем и да го виним за анонимността (била тя желана или не)! Подобен модел трудно ще бъде направен тренди и модерен дори от стилистите на сестрите Дженър и Хадид...



Мелания, това ти ли си?

Първата Дама на САЩ неволно се оказа в центъра на заформящ се скандал и този път далеч не моден. На една от скорошните срещи на Тръмп и журналистите пред Белия дом, на която традиционно присъства и съпругата му, възникват слухове, че 47-годишната Мелания използва двойник! Освен осезаемата чисто физическа разлика с Мелания, подозренията се подсилват и от факта, че Първата Дама нито за миг не се разделя с масивните тъмни очила и не смее да помръдне и на милиметър, за да не отмести, напълно закриваща лицето й, коса. Теорията за "нещастната" Мелания, ако не друго, то поне става повод за създаването на забавление за хиляди хора в Туитър и Инстаграм.






 

More All fashion