Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

Да или не на тези обувки?

Вчера обърнахме внимание на интересния аутфит избор на Риана, включващ шантава конструкция на сако и рокля едновременно, за който вие категорично гласувахте, че не одобрявате. А сега, все още на същата вълна, хвърляме поглед и на обувките на барбадоската изпълнителка, които предизвикват не по-малко противоречиви мнения. Като част от предстоящата колаборация на Off-White с Jimmy Choo, дизайнът включва стандартни на вид черни стилето, които са обгърнати обаче в нещо като PVC "балон". Бихме искали да дадем положителна оценка на изпълнението, но наистина ни е трудно...

Гласност на проблема със сексуалното насилие

Поредицата обвинения към Харви Уайнстийн предизвиква споделянето на стотици подобни истории за сексуално насилие, останали дълбоко скрити в модната или кино индустрията. Една от последните такива е на Сара Сампайо, която публично сподели, че френското мъжко списание Lui е нарушава уговорката и съответно договора между Сара и агента й да не се използват кадри от сесията, изобразяващи абсолютна голота.

Макар и това да е упоменато като клауза в договора, Сара твърди, че по време на снимките екипът агресивно настоява тя да се съблече. Тя отказва, но след това, преглеждайки финалните кадри, забелязва, че на места се виждат части от тялото й, за които моделът предпочита да не се публикуват. Екипът я увещава, че кадрите няма да бъдат излъчени, но въпреки това са. А оттогава насам Сара работи заедно с агенцията и адвоката си по изготвяне на дело срещу списанието: "Имам правото да показвам тялото си както и когато поискам, това е мой избор. И когато направя подобен избор, очаквам да бъда третирана с респект и професионализъм."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.