Следва

оBIOчай се! С ... METRO

Роналдо и Меси показаха бременните си изгори

Едната в края, другата в началото на бременността.

Celebrities преди 6 години

Кристино Роналдо и Лео Меси с голямо удоволствие се появиха под ръка с бременните си половинки Джорджина и Антонела на вчерашните футболни награди - Best Fifa Football Awards.

По червения килим любимата на португалецът мина пременена в сребриста рокля с дължина до глезена, която ясно очертаваше вече доста наедрялото й коремче. 22-годишната брюнетка ще дари съвсем скоро с четвърто дете Кристиано.




Съпругата на Меси пък заложи на черна рокля с полупрозрачни детайли, която е с кройка по тялото и също очертаваше вече видимото й бременно коремче. Звездата на Барселона и Антонела обявиха съвсем скоро, че са в очакване на третото си дете, но така и не разкриха нито пола на бебето, нито кога то ще се появи на бял свят.



В крайна сметка обаче, големият победител на вечерта на Best Fifa Football Awards се оказа Кристиано Роналдо, който прибра у дома, за пореден път, приза за най-добър футболист в света за 2017-та година.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 23 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.