Следва

Етро-Ретро

Fashion battle: It's fluffy time

Задаването на хладния сезон е перфeктно време за ъпдейт на гардероба с fluffy елементи...

All fashion преди 6 години

Няма нищо по-красиво на света от мек пуловер и чаша топъл чай пред прозореца, наблюдавайки играта на дъждовните капки и как кристално се плъзгат по чистото стъкло + джаз музика (за перфектна атмосфера).

За това в днешната ни вече ритуална рубрика fashion battle, двама от редакторите с контрастни модни предложения, обединени под една тема, ще се постараят да композират най- уютния топол стайлинг за прекрасния мокър ден.

Филип

Ах, тази мелодия на бас китара, в комбо с нежен тромпет и три ноти на пиано, бавно, но сигурно и креативно, ме телепортират в нежно цветен свят: свят с милион нюанси.

От винено бордо палто до пуловер с цветен акцент в джоба, гумени, но на платформа, обувки за детско приключение в малките дъждовни локви. Любовна чанта и пънк-каре, разкроена пола с финес на декоструктивизъм в кройка за придобиване на лека драматичност в стайлинга + прозрачни очила, с които гледката ви да бъде винаги брилянтна, да отворите очи за нова авантюра, в най-романтичния град София.


Обувки Zara 90 лв.
Чанта Muun 254 лв.
Пуловер Zara 80 лв.
Очила Gucci 572 лв.
Палто Zara 159 лв.
Пола Jw Anderson 1 620 лв.

Йоанна

Уютно, пухкаво, удобно! Есента и пухкавите палтенца, които модната индустрия ни "подарява" са причината да се чувстваме все по-комфортно в това студено(вече) октомврийско време!
Очите ми се спират на класическото черно палто, което макар с изчистен и така вечен цвят, разчупва всяка визия със своя fluffy състав!

Намирам тук!



 



 

More All fashion