Следва

Кратък party наръчник: Ароматът

Botanic & Bland - Пълно спокойствие

My happy little pill...

Health преди 6 години

Малкият ни кокошарник, именуван Редакция, в рамките на работния ден - 9 часа, минава през всякакви катаклизми. Смеем се заедно, плачем заедно и от време на време и викаме една на друга, защото иначе не е забавно. Има обаче и едни такива дни, в които нервите ни не издържат, всичко върви наопаки, кафето не стига, чаят не помага и сме на косъм да заформим женски бой. Все едно сме събрали “Роки” и “Дяволът носи Прада" в едно. Култ!

Така преди време, в един подобен, напрегнат, на ръба на нервна криза ден, най-разумната сред нас подхвана един плик и раздаде на останалите по опаковка нежни "успокоителни". Мхм, точно така, успокоителни. Сега на всяко бюро седи по една опаковка “Bland”, който се явява животоспасяващa в буквален и преносен смисъл тройна комбинация от съкровени билки, за които се разказва подробно тук, тук и тук.

Точно така! Bland!

Малкото хапченце за решаване на големите проблеми. По едно преди срив и сме обратно в играта. А най-хубавата част е, че е изцяло на билкова основа и няма странични ефекти, не води до пристрастяване и не пречи на работоспособността. Единствените му последници са безкрайна и истинска колегиална любов. Разбира се, този чудотворен ефект върху нас идва благодарение на съставките: 50 mg ашваганда, 100 mg маточина и 50 mg лавандула, простички, и затова гениални малки ароматни чудеса от природата.

3 в 1 неочаквано добра комбинация.

Съветваме всички, чието ежедневие е натоварено и разнообразно като нашето, да се въоръжат с една опаковка. Превенции срещу офис истерии! А най-добрата част е, че Бланд е комбинация от билкови продукти с успокояващо действие, не намалява работоспособността и не води до зависимост.

 

П.С. “Bland” не е създаден да се използва само в работна атмосфера, благоприятният му ефект действа във всички свери и среди... пробвайте, да видите!

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.