Следва

Щрак, fashion, на портрет: Моника Бабишова

Стил урок на седмицата: Slouch that slouch

We need them all...

All fashion преди 6 години

Докато тайно, или не чак толкова тайно, събираме пари за тези жестоки ботуши на Saint Laurent с кристали, които гордо красят краката на едни от най-големите street style икони, забелязваме, че slouchу boots наистина се превзели всичко - от умовете на фешънистите до дефилетата на големите модни лейбъли.

Видяхме безкраен марш на изумителните обувки с подобен дизайн на това божествено ревю на Saint Laurent Пролет/Лято 2018, което все още сънуваме, както и на още няколко места.

Всъщност обаче slouchу boots ни обещаха да присъстват в тенденциите още от ревюта за настоящия сезон в Ню Йорк, Милано, Париж и Лондон, когато освен отново при Saint Laurent ги видяхме и в колекциите на Isabel Marant, Off-White, Victoria Beckham и Marc Jacobs.


Saint Laurent Fall/Winter 2017


Saint Laurent Fall/Winter 2017


Saint Laurent Fall/Winter 2017

Кожени, велурени, на каре... с китън хийл, с дебел ток, с асиметричен акцент, с остър връх - разнообразието на "набръчканите" ботуши е огромно, което е толкова по-хубаво за нас, защото автоматично без никакви угризения може да си купим поне няколко чифта от този иконичен аксесоар.


Isabel Marant Fall/Winter 2017


Victoria Beckham Fall/Winter 2017

Съчетаваме ги с тренч, палто, флорална ретро рокля, солей пола или дори мини дължина. Оставяме ги като акцент във визията или пък залагаме на изцяло дързък аутфит - с много цветове и крещящи аксесоари.


Marc Jacobs Fall/Winter 2018


Off-White Fall/Winter 2017


Tom Ford Fall/Winter 2017












More All fashion