Щрак, fashion, на портрет: Моника Бабишова

Щрак, fashion, на портрет: Моника Бабишова

Мелания Тръмп, wait a second!

Дами и господа, Третата световна война току-що започна. Доналд Тръмп и Мелания, дръжте се!

Не знаем дали знаете, но източноевропейският политически фронт изстреля модна ракета с име Бабиш, в комбо с многомилионна сметка, с няколко нули по-тлъста от тази на Тръмп, която от ден на ден става все по-актуална.

Наричан „чешкия Берлускони”, милиардерът и кандидат премиер-министър на Чехия - Андрей Бабиш, излиза на политическата сцена с решителна крачка и ясна цел да промени грешния според него курс на страната. Началото на кариерата му е обвито в гъста мъгла, но нас това не ни интерсува, we are here for art and fashion.

С 20 години по-младата съпруга на чешкия future премиер Андрей, Моника Бабиш /или Бабишова по тамошен маниер/ е 43-годишна ултра атрактивна блондинка, която всекидневно разбива улиците на Прага със собствен стил, открояващ се с много и много скъпи маркови дрехи, подчертан сексапил и провокативност и стремеж към индивидуалност.

За наше лично удоволствие и за нейно, може би деликатно, съжаление, госпожа Бабишова попада под огъня на фешън критиката, респективно на фешън похвалата ни, тук, в Редакцията.

Бриджит, мила, да не те заключиха във Версай? Виж какво става тука?! 

Let's break the ice!

Коментари: 1

M
maq_n (2017/12/11 / 12:02)
Спомням си една реплика на Евгени Минчев: Не знам как се мислят за ВИП като ходят на вечерни тържества с рокли за градинско парти. Това важи в пълна сила за тази "дама".

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia