Следва

Bulgari Party. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Всички носят: Puma x Fenty by Rihanna sneakers

It's ugly until Rihanna decides it's not

All fashion преди 6 години

Кецовете са винаги на мода. Независимо всичко! Колкото и да обичаме високия ток и да е неиземнна част от нашия аутфит, то кецът си е извоювал челна позиция в забързаното ежедневие. В “Секса и града” е много секси да тичаш и прескачаш локви с пъргави движения на високи обувки, ама уви, в София не става така.

Но понеже всяка вътрешно е малко “кифла” и няма как да си наруши перфектната визия, независимо какво я очаква през деня, дори изборът на кец трябва да е перфектен и в тренди цвят за сезона.

Тази есен честта се пада на Puma x Fenty Cleated Creeper и то в бежово, вдъхновени от Риана. Нежно, непретенциозно, подходящо за всичко и ултра секси. Модел, който пасва на В-С-И-Ч-К-О! Спокойно с него можете да преминете от офиса към флирта в някой бар и ще те защеметяващи. Trust us! Обещаваме ви, ако не цяла връзка, то поне one night stand. Барбадоската богиня знае как и ние и се доверяваме!

Eто и как става това...

Нашата нова фикс идея намираме тук за 279,90лв.


Както и в магазините на Buzz в страната с адрес:

София, Paradise Center, ниво 1

София. The Mall, ниво 0

Бургас, Mall Galleria Burgas, ниво 1

Варна, Grand Mall Varna, ниво 1

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.