Следва

Bulgari Party. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Всички носят: Puma x Fenty by Rihanna sneakers

It's ugly until Rihanna decides it's not

All fashion преди 6 години

Кецовете са винаги на мода. Независимо всичко! Колкото и да обичаме високия ток и да е неиземнна част от нашия аутфит, то кецът си е извоювал челна позиция в забързаното ежедневие. В “Секса и града” е много секси да тичаш и прескачаш локви с пъргави движения на високи обувки, ама уви, в София не става така.

Но понеже всяка вътрешно е малко “кифла” и няма как да си наруши перфектната визия, независимо какво я очаква през деня, дори изборът на кец трябва да е перфектен и в тренди цвят за сезона.

Тази есен честта се пада на Puma x Fenty Cleated Creeper и то в бежово, вдъхновени от Риана. Нежно, непретенциозно, подходящо за всичко и ултра секси. Модел, който пасва на В-С-И-Ч-К-О! Спокойно с него можете да преминете от офиса към флирта в някой бар и ще те защеметяващи. Trust us! Обещаваме ви, ако не цяла връзка, то поне one night stand. Барбадоската богиня знае как и ние и се доверяваме!

Eто и как става това...

Нашата нова фикс идея намираме тук за 279,90лв.


Както и в магазините на Buzz в страната с адрес:

София, Paradise Center, ниво 1

София. The Mall, ниво 0

Бургас, Mall Galleria Burgas, ниво 1

Варна, Grand Mall Varna, ниво 1

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.