Следва

Моден ексхибиционизъм: Dettagli

Bulgari Party. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната!

All fashion преди 6 години

След като миналата седмица дадохме справедливите си оценки за гостите на празненството по случай новата колекция на Cartier, тази се отправяме към откриването на един от най-големите магазини на друга бижутерийна компания - Bvlgari.

Новият flagship магазин на компанията се намира в една от най-знаковите сгради на 5-то авеню - Crown Building, а интериорът му е изцяло вдъхновен от вечният град, Рим, през различните епохи. Ненужно е да казваме, че гестлистът беше повече от звезден - Бела Хадид и София Ричи са само малко част от дългия списък на присъстващите знаменитости.

Дали цялостните им визии са толкова бляскави и съвършени, колкото са и бижутата на Bulgari, предстои да отсъдим сега.

Модните избори на известните справедливо оценяват Цветина, Петя и Диана.

Бела Хадид в Roberto Cavalli и Bulgari

Цветина 10/10

Обикновено не обичам бели дизайни, но този определено е доста удачно съобразен за случая. Допада ми идеята за out of рамките детайл - този учудващо интересен сребърен ръкав, който определено контрастира по очарователен начин на монохромната хрумка на дизайнера. Чоукърът си кореспондира чудесно, както и другите аксесоари.

Петя 9/10

В модната индустрия в момента няма друг модел, на когото ретро Холивудското присъствие да стои по-добре от колкото на по-малката от сестрите Хадид. Бела изглежда зашеметяващо в Roberto Cavalli. Като лице на рекламната кампания за новия аромат на Bulgari, Goldea Roman Night, Бела е досущ като римска богиня. Въпреки че не виждаме често моделът да носи бяло на официални събития, то тя не изневерява на себе си с дългата цепка и непринуденото секси излъчване.

Диана 8/10

Бялото винаги е сред предпочитаните ме цветове. Несъмнено няма какво да се обърка. Изчистен модел и кройка със закачлива цепка и акцент на ръкава. Харесва ми!


София Ричи в Giorgo Armani и Bulgari

Цветина 3/10

Не бих казала, че този невинен момичешки нюанс приляга на иначе грубата София. Не ми допада това момиче и това си е. Иначе роклята е изчистена, съответно и бюти визията й... единственият акцент е преплитащото се бижу, като дори не забелязвам особено обиците, гривната и чантата.

Петя 8/10

Дъщерята на Лайънъл Ричи е определено една от най-добре облечените знаменитости на вечерта. Лесно можем да забележим, че София съвсем добре разбира концепцията на Мерилин Монро "Diamonds Are a Girl's Best Friend" и не се свени да си открадне идеи от сценичния тоалет на емблематичната блондинка. Всичко в силуета на София е безупречно от глава до пети с единствено изключения на грубия клъч, който разваля картинката в моите очи.

Диана 4/10

Не всяка ретро визия е хубава. Поне на мен не ми допада. Носи в себе си аромата на отминалите дни, но не ми носи удоволствието. Най-много ми допадат цветовете, нежни са. Клъчът също не е лош, но не е за тази визия.


Сиара в Bulgari

Цветина 4/10

Хм, може PVC да е на пиедестал в модните среди в момента, но тази рокля някак евтинее... Не мисля, че е особено удачна за нито за подобно събитие, нито за каквото и да било. Може и да е с лейбъл Bvlgari, но въпреки това - НЕ!

Петя 3/10

Поканата за партито наистина гласи "secret location", но колкото и да е тайнствено мястото, не можем да си представим как този латексов ансамбъл би се вързал с каквато и да било обстановка. Прическата на певицата казва по-скоро "На гости на третата планета", отколкото изискано red-carpet събитие. Безспорно всички се възхищаваме на начина, по който изглежда Сиара и затова сме склонни да затворим очи за този моден гаф и да го приемем като инцидентен случай.

Диана 2/10

Много не. Ама настина много голямо НЕ! Роклята ми напомня на ламиниран чувал за боклук. Ако толкова държи не латекса, можеше поне да бъде без ръкави. Пак щеше да е зле, но не чак толкова. Цялата “блестяща визия”, съчетана с огромните токове ме навява на мисълта, че е объркала мястото...


Ели Голдинг

Цветина 1/10

Милиарди пъти "Да" за колана с преувеличен силует, но не и за кройката на този дизайн. Акцент в раменете въобще в комбо с рокля тип "прегърни ме" някак не ми се връзва въобще. Да не говорим, че определено този избор не е никак удачен за Ели, стилистите й трябва да се помъчат доста повече!

Петя 2/10

Аутфитът на певицата е чудесен избор за Хелоуин парти... За жалост Хелоуин е след седмица, а тази рокля е определено лоша приумица на стилистите на Ели.

Диана 3/10

Излитаме ли? Тези “перки” на раменете ми убиват абсолютно всякаква възможност да я приема насериозно.


Лили Олдридж в Bulgari

Цветина 10/10

Щрак - черната рокля оправя абсолютно всичко! Чудесен, изчистен и шикозен - изключително съобразен за фигурата на Лили. Бижуто също кореспондира перфектно с цялостния стайлинг на красавицата.

Петя 10/10

Думата, описваща най-добре начинът, по който изглежда Лили е съвършенство. В най-чистата му форма. Елегантен силует, обрана визия, подчертаваща перфектното тяло на Олдридж, и идеално подбран сет бижута. Визията на модела е урок по достойно red-carpet присъствие.

Диана 10/10

Затова говорим! Невероятно класна черна рокля до земята без презрамки. З-А-Ш-Е-М-Е-Т-Я-В-А-Щ-А Е! Изборът на колие е перфектният завършек. Бъзмълвна съм.

More All fashion