Следва

Haute Couture: Halloween edition

Моден ексхибиционизъм: Dettagli

Дяволитост намигва...

All fashion преди 6 години

Обикновено в Редакцията сме подложени на този константен тормоз постоянно да получаваме модни пратки. Разбира се, съвсем нарочно поръчани, защото никоя от нас не може да обуздаe shoppaholic-a в себе си.

Никога не знаем какво се крие в малката кутийка или големия плик, емоциите обаче са на лице...

НО детайлите са най-важното, защото допълват всичко, завършват цялостната картина на това изкуство, наречено мода.

На едната маратонките, на другата надписа, на третата гривните:

Габриела



Обичам много анималистични детайли, когато са дискретни, ненатрапчиви и богати на възможни интерпретации. Този специално е напълно анонимен като марка колан, подарък от татко ми, който го открива случайно в малък магазин в Италия. Много ми е любим, съвсем настрана - и много удобен.

Възродената класика на Nike е мигновено решена покупка от BUZZ. Купих ги в момента, в който ги видях, и не защото вече бяхме говорили как всички ги носят, а защото е важно да имаш чифт от белите, есен след есен, и пак, докато нещо ви раздели, въпреки че в случая с белите кецове не се сещам какво би могло. Long live Cortez!

Цветина



Последната ми "великанска" находка... last one standing в магазина, крещяща моето име. Въпреки че я сефтосах в този дъждовен ден, тя изпълнява ролята си по възможно най-перфектния начин, защото влиза в изключително симпатична симбиоза с черния мъжки пуловер и ботушите над коляното.

Йоанна

Това е един красив, изчистен, съвършен детайл от новата ми модна придобивка. Черна туника с минималистичен дизайн, дело на любим дизайнер - Николай Божилов. Супер удобна и подходяща същевременно за елегантни и делови срещи, така и за по-небрежни и ежедневни. I love it!
 

Диана



Комбо гривни са златната е семейна реликва, която се предава от поколение на поколение и така стигна до мен. Черната е случаен подарък от много любим мой човек. Двете са много различен стил и това прави комбинацията още по-любима.



Яката е купувана от любимите ми места в София е тъй нареченият “Битак”. Можеш да намериш всичко за без пари. Яка включително.



Флоралните чорапи носят марката Erdem x H&Mи са съвсем, съвсем пресни. Вдъхновена от детайлите и цветните мотиви от колекцията на Erdem, реших пък да ги съчетая с деликатен бял пуловер с фини воали.

Елена



Обувките са съвсем, съвсем скорошна придобивка, която, признавам, възбуди дълго и напоително колебание от момента на запалването на искрата на желанието до момента на натискането на бутона buy. Хипопотамският силует, извънредно смешните протектори, подметката, дословно имитираща компютърна клавиатура и други разни такива неповторими чар-детайли всъщност правят този вдъхновен от епохата на 80-те чифт от ACNE любимата ми обувка на Есен 2017.

Якето с милия надпис на гърба е специален комплимент към колегите ми. Нека не забравяме характеровите особености на тези, с които сме по 10 часа заедно всеки ден, нали. Момичета, обичам ви, вашата Кобри! Иначе и то е скандинавска придобивка, и нещото, което много печели в него /поне мен/ е разточителният обем, готиния индиго нюанс на денима и многото джобове.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.