Следва

Less is More: Andrews представи тенденциите в мъжката мода с нова колекция

Първите високотехнологични маратонки Louis Vuitton са факт

V като Vuitton New Runner...

All fashion преди 6 години

Ким Джоунс отново направи така, че сърцата на поклонниците на Louis Vuitton и едновременно на спортните фанатици да забият учестено. Творческият шеф на мъжката линия на Модната къща създава безшевни маратонки от еластична тъкан с гъвкава подметка.

Уникалната прежда на Vuitton New Runner облекчава теглото на чепиците до 60 грама, а високотехнологичната подметка е усилена с ръчен шеф - досега подобна технология е прилагана само в автомобилостроенето. Кожената пета и езикът са украсени с буквата V като негласно напомняне на девиза на френската модна къща - Volez, Voguez, Voyagez. Факт е, с чифт от тези можеш спокойно да тръгнеш на всякакво пътешествие.

Към момента в колекцията влизат три цвята - ярко-оранжев, каки и черен, но, познавайки Джоунс, това е само началото. Припомняме, именно Ким Джоунс измисли колаборацията между Louis Vuitton x Supreme, от успеха на която и до момента е опиянен половината свят. На раменете му лежи и популярната в началото на века линия Umbro by Kim Jones и технологичната колекция NikeLab. Така че на вкуса му определено можем да се доверим смело.

Моделът Vuitton New Runner вече е в избрани магазини на Louis Vuitton по целия свят, съвсем скоро и на сайта на марката.

More All fashion