Следва

Питахме мъжете: Double trouble Белучи или Пенчева?

Меган Фокс само по... бельо

Нали не сте забравили за нея?

Celebrities преди 6 години

Въпреки че се е отдала тотално на майчинството и трите си деца, сексапилната актриса все още знае как да подклажда страстите.

В социалната мрежа Меган сподели с които "кокетно" да напомни за предстоящото представяне на новата колекция бельо на марката Frederick's of Hollywood.

На изкусителните снимки Фокс се е предала в "прегръдката" на дантела и тюркоазен сатен, и не само, а по-любопитното е, че сесията е заснета една година след третото раждане на актрисата.

"Трябваше да се боря много, за да изглеждам така след като дадох живот на третото си дете. Не ям хляб изобщо, въздържам се от въглехидрати и всякакви вредни неща. Най-лошото, което си позволявам е кафе веднъж на ден", споделя сексапилната брюнетка, която от известно време няма желание да се показа под светлините на прожекторите.

Е, очевидно диетата на Меган дава резултати, защото на снимките Фокс наистина изглежда убийствено!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 22 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 19 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.