Следва

Кой е новият на Ема Стоун?

Питахме мъжете: Double trouble Белучи или Пенчева?

Италианското или Българското?

Love преди 6 години

Четвъртък малко преди края на работния ден се изправяме пред деликатен "двоен проблем".

И понеже сме "нежни половинки", въпреки че познаваме мъже, които сами си покриват идеалите за жени, и сами не може да си решим нищо, както казват, решаваме да се допитаме...

До любимите ни представители на силния пол, хвърляйки ги в жестоки или пък не чак толкова, размисли и страсти.

Въпросът: Моника Белучи или Аня Пенчева? И защо? 

Мъжките съждения:

Яни, мениджър, 31
Моника Белучи, защото повече се доближава до представата ми за зрял женски сексапил. Годините й се отразяват прекрасно, а модният свят я обожава!

Пламен, финансов анализатор и одитор, 26
Между Аня и Моника, избирам Аня... Не случайно прозвището й е "неувяхващият секссимвол". Изглежда супер дори и на 60 години. Винаги съм предпочитал нашенките пред останалите, а и читаво момиче с името Моника не съм чувал да има.

Валентин, технически ръководител, 26
Моника Белучи, много ясно! Много по-секси е, брюнетка е и има жестоки черти и убийствени устни!

Васил Панайотов, писател, 39
Моника Белучи и Аня Пенчева споделят една и съща участ, актьорските им качества да остават незабелязани, заради втренчването в женските им такива. Малко по-малки цици при едната и малко-по-тънки устни при другата, и двете можеха да бъдат чудесни безсексни актриси от ранга на Сюзън Сарандън или Цветана Манева. Но секс естетиката е неприемлива в оценяването на една жена, защото измества фокуса от качествата й към количествата. А на друг фокус мъжете не сме способни. В този смисъл - Моника Белучи. Не само заради корекомския синдром, заразил и моето поколение. Просто тя е по-хубава, а ние никога не сме номер едно, както твърди дебелата певица Ивана. Но и второто място заслужава похвала. Стига да не е второ от двама...

Филип, музикант, 24
Моника Белучи! Брюнетка е и не харесвам чертите на Пенчева. Просто не ми допадат такъв тип лица, а също предпочитам прави коси пред къдрави!

Владимир, държавен служител, 35
Не съм от хората, захласващи се по жени, които не съм виждал на живо. Но поне в случая двете са равнопоставени и Аня Пенчева определено не е мой тип! Виж, ако беше Койна Русева...

Георги, спортист, 20
Моника, другата, честно да си призная, не ми е известна, но Белучи няма как човек да не я знае!

Димитър, студент, 21
Защо въобще се задава такъв въпрос, това е Моника Белучи!

Димитър, ученик, 18
Ако говорим за красота - Моника е по-красива. Но не съм запознат с творчеството и на двете, че да ги сравня като актриси.

Виктор, ПР специалист, 25
Бих предпочел Моника Белучи, защото притежава европейския тип красота, който ме привлича, а освен това е чаровна и харизматична, което според мен е много по-важно от простата естетика.

More Love