Следва

Hyundai KONA: И-С-К-А-М-Е този сладкиш!

Солени мъфини с бекон

 Закуска за шампион(К)и!

Food преди 6 години

Ние в Редакцията си падаме големи гурмета, то е ясно. Преди малко се подпитахме една друга за любимото ядене през деня и се разделихме на два отбора - феновете на закуските и брънча и привържениците на обилната вечеря. След по-подбрен поглед над рецептите ни до момента и обсъждане на днешната рецепта, везната започна да клони към идеи за бърза закуска преди работа.

Нобходими продукти за 4 броя:
250 гр. бекон
50 гр. бейби спанак
50 гр. настърган кашкавал
40 гр. гъби, нарязани
4 бр.  яйца

Начин на приготвяне:
Загрейте фурната предварително на 190 градуса (170, ако е с вентилатор). Намазнете тава за печене на мъфини и наредете в нея бекона под формата на кошнички. Във всяка изсипете малко спанак и част от кашкавала. Разпределе гъбите по равно. Накрая сложете яйцето и поръсете с останалия кашкавал. Покрийте с фолио и запечете за 35 минути - докато яйцето е напълно готово и беконът леко златист. Оставете в изключената фурна за още 5 минути. Сервира се топло или студено.

Можете да го приготвите от предната вечер и сутринта да се насладите с чаша чай или кафе.

More from View Sofia

Елиза Грънчарова, ръководител на „Стратегически маркетинг“ в BILLA България - прецизното таргетиране е всичко

All About Life преди 1 година

Елиза Грънчарова заема позиция ръководител отдел „Стратегически маркетинг“ в BILLA България. Тя е завършила магистърски програми „Международни отношения” и „Планиране и прогнозиране на икономически системи“ в УНСС. Има допълнителна квалификация като Chartered Marketer към Chartered Institute of Мarketing във Великобритания. Преди да се приесъедини към екипа на веригата, в продължение на 19 години работи в The Coca-Cola Company, където заема различни ръководни позиции

More Food