Следва

Атлас на красотата: Жените по света

Hyundai KONA: И-С-К-А-М-Е този сладкиш!

Diamonds cars are girls best friend.

All About Life преди 6 години

Ако искаш не кола, а приятелка, не пътен партньор, пълен с екстри и красоти, а вълшебство, именувано с прозаичното иначе название автомобил, взимаш новия Hyundai!

И не го казваме, защото покарахме новата KONA, градския SUV на корейската марка до Барселона и назад, а защото сме момичета с добър вкус и изначална нужда от добра и КРАСИВА кола.



Било то, за да хванем пътя към Градина за поредния уикенд маратон на плажа, какво като е финалът на октомври, или просто, за да й се радваме, ден и нощ, час след час, дълго и с кеф.

Каквото и да си говорим - без кола не само не можем, ами и не щем. Казва се KONA. И е същата прелестна кокона като нас.

Да си жена е свързано с ежедневни паник атаки от рода на “Изключих ли ютията” и "Категорично нямам какво да облека", и в тази връзка е супер важно колата, тази най-близка до нас жива душа да вкара доза спокойствие. КONA е истинско чудо за модерната жена с десетките си екстри, една от които е достатъчнo големият за всякакви капризи багажник.

Защо ТЯ?

Няма как да не започнем с визията, все пак по "дрехите" посрещат, a тя пристига в Убийствени цветове с главно У! И то много! Цели 28 комбинации, които се пренасят дори по шевовете на седалките и коланите. Разполага с хед-ъп дисплей на нивото на шофьора за максимално улеснение, вкл. за да разпознаваме по-лесно, когато "лампата на Аладин светне" (индикацията за смяна на масло). Гъвкава и непретенциозна, тя се свързва с всички видове мобилни устройста - IOS и Android и прилежащите им апликации. Технологична, нежна, приятно послушна и неземно красива.

Все пак, по ума изпращат - новата ни best friend улеснява максимално на пътното платно, при минимален дискомфорт за бюджета и пълен контрол над разсеяността на пътя с най-модерните системи за безопасност. KONA е оборудвана с функция за намаляване на скоростта при наближаване на пешеходец /ако случайно се разсеем по някой симпатичен мъж/, както и с функция връщане към платното при отклонение от осевата линия. Какво повече да иска една жена от друга, която е тук, за да й асистира и прави деня. Обожаваме отношението към детайла и мисълта за грижата и безопасността при този модел.

Всичко това, плюс останалия набор от полезни и незаменими качества, сред които: висококачествена звукова система от Krell, безжично индукционно зареждане, 8-инчова навигационна система, display Audioк, цветен LCD тъчскрийн, Bluetooth връзка, AUX вход и USB връзка и много други, имахме честта да тестваме на професионално пътуване по Каталунското крайбрежие преди дни.



Докоснахме, опитахме и останахме очаровани.

Така че, KONA!


 

More All About Life