Следва

Плат(Н)ена любов

Fashion Провокация: Скандали в снимки. От Vogue Italia

Как Франка Созани и нейният екип направиха революция в модната фотография...

All fashion преди 6 години

Приживе главният редактор на италианското издание на модната библия Vogue - Франка Созани, написа изцяло нова глава в издателския бизнес.

Будната италианка нямаше абсолютно никакъв проблем с това да предизвиква модната публика, а и не само, публикувайки скандални фотографии отразяващи социални проблеми, политически кризи, неравенство между половете и други интересни, предизвикващи вниманието, теми.

За втори пореден път редакторите на италианския Vogue събират голяма ретроспекция от най-противоречивите кадри от архива на списанието.

Ако не можете да купите билети до Милано, то надникнете в част от тях в галерията горе>>>

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 13 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.