Следва

Истории от живота. L’amore fou. Маргьорит Дюрас

С аромат на лавандула и спокойствие

Purple rain...

Health преди 6 години

Звездите са винаги виновни за всичко или, казано с други думи, ако сте на ръба на нервен срив, това е причината. Дори и да не вярвате в това, можете да го използвате като оправдание, да си тръгнете по-рано от работа или да се развикате на шефа. А ако си обичате работата, шефът ви е с нисък праг на търпение и предпочитате да спестите някое и друго уволнение, то имаме решение...

Лавандула! Точно така! Полезните свойства не се изчерпват само с очарователен аромат, има и други приложения. Освен със страхотния си принос в гурме кухнята, тази лилава омайница влиза с главна и плавна походка и в секцията “добро здраве”. Има успокояващо средство при неврастения, мигрена, сърцебиене и логоневрози. Благоприятства състояния на потиснатост и напрегнатост. Всички действия в едно "спокойно" растение, облечено в красиво лилаво и потопено в божествен мирис.

Лавандулата, заедно с всичките й позитиви откриваме в релаксиращата родна хранителна добавка Bland, съчетана с ашваганда и маточина и техните дарове от земята...


Всичките полезни натурални съставки откриваме в продуктите на Botanic, които се грижат за нашето перманентно спокойствие и добро настроение.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.