Следва

Секси Скарсгард, това ти ли си?

Дизайн за вдъхновение: От Санкт Петербург с любов...

Мечтите и фантазиите в този час на петъчния ден ни отвеждат не къде да е, а в Русия. Но този път не сред улиците и StreetStyle-а, a сред интериора...
 

All About Life преди 6 години

Очите ни се спират върху двуетажна къща разположена в северната част на Санкт Петербург, дело на архитекта/дизайнер Анна Потапенко. 

Огромни панорамни прозорци, светлина и усещане за уют. Естествените материали подсилват чувството за топлина, свободно пространство и лекота.

На нас, които забравяме за циганското лято и слънчевата есен, не ни остава нищо друго, освен да мечтаем за пухкавата, бяла, красива - ЗИМА и червена чаша вино в ръка.

Enjoy в галерията по-горе>>>
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.