Следва

Лебедово езеро

Осмото чувство – ключът към Вселената

Книга-послание

Books преди 6 години

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова разказва своята история, като започва със спомени от детството си, минава през трагичната история на катастрофата, която я изпраща за 18 дни в кома, и стига до най-разтърсващия момент в живота си. Онзи, в който умът й сякаш се озарява и тя проглежда в бъдещето.
Посланието е да отворим сърцата си и да ги изпълним с безгранична обич и безрезервна доброта. През годините Теодора Стефанова е помогнала на хиляди хора да приемат съдбата си и да узнаят какво ги чака в бъдеще.
Книгата съдържа насоки за това как да се справим с трудностите, които ни предстоят, както и прогнози за предстоящите години. Какви ще бъдат политическите промени? Как ще се развиват държавите? Кой ще ни ръководи? В последната част на книгата ще откриете конкретни прогнози за България, Франция, Италия, Русия, САЩ, Испания, Китай, Япония, Швеция, Дания, Норвегия и др.
В днешно време, в объркания свят, в който живеем, ни липсва да разговаряме, да се чуваме, да си казваме „обичам те“, „извинявай“, „прости ми“, „благодаря“, „съжалявам“...

„Осмото чувство – ключът към Вселената“ е своеобразен бунт срещу егоизма и предразсъдъците, които ни ръководят. Живеем в свят на отричане и неприемане. Поставяме всичко в рамки. А Теодора е тук, за да ни разкаже своята приказка. От нас се очаква да открехнем клетката на ума си и просто да я чуем.
Със своите прогнози тя предизвиква огромен интерес и стига до различни телевизионни предавания в цяла Европа и Америка. Вече 26 години използва контакта си с Унилсън в своята работа като футболен анализатор и коментатор на мачове в Mediaset Premium и Telelombardia – телевизията на Силвио Берлускони в Милано.

Имате възможност да се срещнете с Теодора:7 ноември, София, хотел „Маринела“, зала „София“, 19:00 ч.9 ноември, Благоевград, зала „22 септември”, 18:00 ч.10 ноември, Пловдив, парк хотел „Санкт Петербург”, зала „Пълдин”, 18:30 ч.11 ноември, Стара Загора, хотел „Верея”, зала 1, 18:00 ч.12 ноември, Бургас, хотел „Приморец”, 18:30 ч.13 ноември, Варна, Юнашки салон, 19:00 ч.14 ноември, Велико Търново, хотел „Премиер”, 18:30 ч.15 ноември, Самоков, хотел „Арена”, 18:30 ч. (под патронажа на Общинска библиотека „Паисий Хилендарски”)16 ноември, Банско, хотел „Кемпински”, зала „Олимпия”, 19:00 ч.

Вместо да носите букети, които ние трудно ще транспортираме, понеже имат кратък живот, помогнете на тази кампания!Операция „Жълти стотинки“ е кампания с кауза, а тази година помагаме на децата с множествени увреждания. Даренията от кампания 2017 ще осигурят допълнителни рехабилитатори към „Център за надежда“ в София.Операция „Жълти стотинки“ е инициатива на VIVACOM, основен партньор на кампанията тази година е фондация „И аз мога”. Издателство „Колибри“ подкрепя операцията, подкрепи я и ти!

More Books