Следва

Fashion battle: Облечи ме във VINYL!

Once upon a dream

Dream about the dream...

Shopping преди 6 години

Epicrest...

Колекция комфортни матраци имат мощта директно да ви телепортират в света на: Алиса в страната на чудесата.

Очи затворете и удобно се настанете. В облак фантазия заспете, креативно се вдъхновете от сутрешен слънчев лъч нежен. Сънливо се отпуснете на California Crown и dream about American dream, for Grand A.

С магична песен и с поглед към Florida се настанете.


Florida -  Предоставя твърдо усещане за хора, които искат да си гарантират безупречна опора на гърба и кръста по време на съня. С височина 27 см., този матрак ще ви очарова с прецизна изработка и качество на материалите до фината бродерия на калъфа.

California Crown - Издига в култ съня със своите 32 см. височина. Матракът превръща спалнята в зона за почивка и релакс. Тялото ви ще се събужда отпочинало и ще се наслаждава на ортопедичната опора в зоната на раменете и гърба.

American dream -  Поглезете сетивата си с докосването на сатена в дамаската и се пренесете в уюта на красивите сънища и заслужения релакс. Възползвайте се от най-доброто в американските традиции – удобството на системата Pocket Spring с 5 зони на опора, прегърнати нежно от комфортен слой мемори пяна.

Grand America -  Ще надхвърли очакванията дори и на най-взискателните. Двойно по-добра опора с комбинацията от технологични елементи, ортопедично усещане в зоната на раменете и гърба, това легло ще свали от плещите ви умората и натрупаното напрежение и стрес от деня. Сънят ви няма да бъде нарушаван дори от невинното обръщане вечер, благодарение на системата Never Turn. Американският дизайн ще ви покори със своите 36 см. височина и безупречния избор на материи, които нежно докосват тялото ви докато вие потъвате блажено в страната на сънищата.

More Shopping