Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

През този месец всички ние ще си взаимодействаме на личностно ниво, спрямо мярата и комфорта на човека, с когото влизаме в отношение. Сега достигаме един до друг по начин, по който самите ние допускаме и допускат другите насреща ни. Ако някой не иска да се разкрие, то отношенията ни с тази персона ще останат на повърхността. Обратно – ако решим да допуснем до себе си някого (или пък той нас), то връзката ни с този човек (каквато и да е тя) ще премине на следващ етап, ставайки по-здрава и откровена.

На някои изявени и силни знаци като Скорпиона подобно откровение изглежда по-скоро като уязвимост. Затова на тях ще им бъде по-трудно да споделят с някого най-съкровените си чувства и мисли. Истината е, че правейки това, всъщност те ще познаят и себе си много по-добре.

Ноември носи влиянието и силата на Скорпиона. А той не е нищо друго, освен енергия. Мощна енергия, която има тенденция към крайности – всичко е черно или бяло, добро или лошо, правилно или погрешно. Това е и причината тъкмо сега да вземем окончателни решения за неща, за които дълго сме умували, страхувайки се, че ще сбъркаме. Също така, силата на Скорпиона ни кара и да мислим повече за себе си. Да, разкриването може да не е лесно за всеки, но това само по себе си също обещава голяма „награда“, струваща си риска.

Компромисите спрямо себе си не трябва да бъдат отнесени към нашето здраве, щастие и достойнство. Всичко, което ви коства това, е прекалено скъпо.

Пълнолунието в Телец на четвърти ноември отключва съзнанието ни към детайла и изящните неща, които ни заобикалят. Още в началото на месеца това ще породи и устрем у нас да се усъвършенстваме, ставайки по-добри и освобождавайки се от страха от промяната. Следвайте интуициите и страстите си. Сега най-важното е да задоволите глада на сърцето си.

Хороскоп

Още от Astro