Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През ноември някои персони от обкръжението ви няма да одобряват начина ви на живот. Това може да създаде известни проблеми в отношенията ви, тъй като вие сте напълно наясно със себе си и не смятате, че бъркате някъде. Важното е наистина да следвате интуицията и желанията си. Не отделяйте времето и труда си на нещо, което не ви е на сърце. А колкото до противоречията – ноември ви поставя в ситуации, в които трябва да решите кои хора имат място в живота ви и кои трябва да напуснат кръга ви.

Ако някой е злонамерен спрямо вас, то вие ще имате късмета да се окажете победител в ситуацията. Независимо кой се опитва да ви спъне по пътя ви, накрая това ще се окаже дори във ваш плюс, отколкото обратното.

Не правете глупави грешки от наивност. Опитайте се да гледате по-реалистично на нещата. Това не означава да загубите вяра в хората, а по-скоро да не им приписвате качества, за които те не са достойни и съвсем не притежават. Понякога нещата ви се иска да бъдат малко по-„красиви“, отколкото всъщност са. Това може да ви изиграе лоша шега. В реалността има достатъчно красота, стига да поискате да я видите.

По някаква причина може да се наложи да отложите някое свое решение или действие. Това не трябва да ви демотивира, нито пък да ви кара да мислите, че целта ви няма да бъде достигната. Просто трябва да следвате сегашните си приоритети.

През този месец ще създадете ново приятелство с човек, който ще бъде в основата на някои положителни събития в живота ви.

Хороскоп

Още от Astro