Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

РИБИ 20.02 – 20.03

През ноември е възможно да се почувствате объркани, заради множеството емоции, които ще изживеете. Ще мислите за хора и събития, които са далеч от вас, но и за близки, които всеки ден участват в живота ви. Това ще ви накара да търсите отговори на някои въпроси, за които трябва да си отделите нужната енергия и време.

Също така, ще очаквате обяснение, разговор или извинение от човек, който по някакъв начин ви е разочаровал.
След като преминете през този период, всичко за вас ще бъде по-ясно и осъзнато. Ще се почувствате пречистени и преродени. Сега можете да започнете на чисто.

Не правете неща, които не сте сигурни дали желаете. През ноември много от приятелите ви ще искат да споделите техните приключения и преживявания. Но ако това не е по вкуса ви, то със сигурност откажете. Имате по-важни неща, върху които да се съсредоточите. Нямате време за пътувания, които не желаете да предприемете, нито за хора, с които не искате да се срещате.

Опитайте се да внесете промяна и свежест във всичко, което ви заобикаля. Пренаредете дома си, освободете се от излишните предмети и направете място за други, с които отдавна желаете да се сдобиете.

Големи новини, свързани със семейството ви, ще променят завинаги живота ви занапред – и то в положителен смисъл.

Хороскоп

Още от Astro