Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ако сте се родили под знака на Телец, то през този месец романтиката ще бъде неотлъчно до вас. Тези от вас, които имат дългогодишни партньори, ще преминат на следващ етап в отношенията си. Другите, които тепърва се впускат в ново романтично приключение, ще изживеят невероятни мигове с този специален човек. Необвързаните представителки на зодията ще имат много възможности да се запознаят с интересни личности, които вероятно няма да бъдат от същата страна или град.

Избягвайте семейни кавги и недоразумения. Най-добрият начин за това е да бъдете откровени с близките си, тъй като онова, което се опитвате да скриете, рано или късно ще излезе наяве. Ако нещо ви притеснява или тревожи, просто го изявете гласно.

Радостно събитие около ваши близки приятели ще бъде повод за събирането ви. То ще бъде повод за голям празник. Това може да бъде сватба, годеж или голяма новина. Междувременно, ваш приятел ще има нужда от вашия съвет и подкрепа. Може и да не ви се вярва, но вашият необременен поглед може да хвърли светлина в неговите проблеми.

През ноември ще имате множество възможности за напредък в професионален план. Това може да ви спечели злонамерени погледи, от които трябва да се абстрахирате. Гледайте право напред, без да обръщате внимание на това какво имат да кажат другите.

Важното за периода е да запазите спокойствието си в напрегнати моменти.

Хороскоп

Още от Astro