Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

През ноември по различни причини ще поемете разходи за деца или близки. Най-вероятно това ще бъдат лични празници, които ще се състоят в няколко поредни дати. Възможно е да отделите малко пари за благотворителност или да помогнете на някого, който е важен за вас.

Месецът ще поднесе много изненади и неочаквани обрати. Това е и чарът на този период, което и ще ви държи активни, будни и динамични. Макар че много непредполагаеми неща ще се случат, то плановете ви ще се развиват също толкова добре. Продължавайте да работите усилено за целите си.

Пазете важната си информация от хора, на които нямате пълно доверие. Недейте да споделяте със случайни хора. Не всеки е добронамерен.

Сега ще създадете нови запознанства и важни контакти. В близкото бъдеще това ще ви бъде изключително полезно.

Възможна е рязка промяна в живота ви – смяна на местоживеенето или пък работата. Какъвто и да е развоят на събитията, едно е сигурно – тъкмо така ще срещнете много нови и интересни личности. Така че, за вас промяната е нещо позитивно. Дори и при вас да няма изглед за грандиозни промени в живота ви, то вие сами можете да внесете такива – малки или големи – давайки си ново начало.

Вслушвайте се в това, което говорят хората. Това ще ви каже много повече за самите тях, отколкото за онова, за което приказват.

Хороскоп

Още от Astro