Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

Представителките на зодия Рак през този месец ще обсъждат множество идеи с колеги или бизнес партньори. Тези идеи ще бъдат свързани с финансовото развитие и възможностите за тяхното прилагане.

Също така, през този месец ще имате възможност най-после да разрешите проблем, който е изключително неприятен за вас. Това ще отмахне огромен товар от гърба ви.

Интрига, лъжа или друго подобно действие ще излезе наяве пред очите ви. Това ще промени представата ви за един определен човек – и то изцяло. Отношенията ви никога повече няма да бъдат същите.

Сега ще имате нужда от отговори на въпроси от миналото. Независимо дали тези неща отдавна са зад гърба ви, вие искате да изясните всичко за себе си. Само така ще можете да продължите напред.

Важните жени в живота ви ще изиграят голямата си роля отново. Някои хора отново доказват своята преданост и любов към вас.

Необвързаните представителки на зодията ще открият възможност за перспективни отношения с някого, за когото дори не са предполагали. Понякога един човек може да ни се яви в съвсем друга светлина.

Обвързаните ще се отдадат на романтични моменти с любимия. Атмосферата навън, а и духът на месеца предразполагат към филмови маратони, дълги разговори с чая и топли прегръдки под дъжда.

Хороскоп

Още от Astro