Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През месец ноември Лъвиците могат да очакват успех в работата или бизнеса си. Това важи особено за тези от вас, които са производители. Възможно е да получите предложение, свързано с разширяването на бизнеса с допълнителни ангажименти, нови клиенти и т.н.
За мнозина от вас ноември предлага нови и перспективни възможности за работа, особено, ако в момента търсите такава.

В семейството ви може да възникне известно напрежение, което ще се дължи на вглъбеността ви в ангажиментите ви. Това отнема споделимостта и пълноценния контакт с близките ви. Независимо от това, трябва да откривате време да чуете какво ви казват те, макар и това да не е нещо много важно или неотложно.

Търпението и дипломацията са важни, но не позволявайте това да ви постави в неприятна ситуация. Ако това се случи, то именно вас би ви заболяло двойно повече, отколкото друг тип човек, тъй като ще бъдат засегнати достойнството и гордостта ви. Нека толерантността ви бъде умерена.

Месецът е благоприятен за отдаване на страстите и впускането в приключения. Ако имате тръпка, повод и причина да заминете някъде или пък да направите нещо щуро и непланирано – просто го направете. Причината може да е просто един вътрешен порив, на който трябва да дадете глас.

През този период ще изживеете интересно, много важно и силно емоционално събитие, което ще ви промени завинаги (и то положително).

Хороскоп

Още от Astro