Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2017

Astro преди 6 години

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През този период за Везните ще бъде трудно за проявяват търпение и толерантност към действията на други хора. Най-вероятно някой ще се опита да ви окаже някакъв вид помощ, но това ще ви накара да се почувствате неудобно. Опитайте се да запазите спокойния тон, обяснявайки на човека срещу вас как стоят нещата. Няма да останете разбрани, ако реагирате импулсивно. По-скоро е вероятно да обидите някого.

В любовния ви живот ще се радвате на невероятни моменти, които за вас ще се запазят като незабравими спомени. Този месец ще бъде наситен с такива „подаръци“. Не мислете за нищо друго, когато прекарвате свободно време с любимия човек. Всичко останало може да почака.

Необвързаните представителки на зодията ще имат възможност за започването на нова връзка. Периодът ви предразполага към отдаване на чувствата. Затова опитите да премисляте много ситуацията ще бъдат излишни, а и затормозяващи. Истината е, че трябва да прецените нещата със сърце и душа. Последната дума е тяхна.

Не позволявайте на външни хора да се месят в личните ви дела и отношения. Това се отнася дори за роднините. Вие сте тези, които знаят кое е най-доброто за вашето бъдеще. Интуицията е най-верният ви съветник.

Месецът вещае големи промени за вас: смяна на местоживеенето, нови отношения и запознанства, нова работа или предложение за такава. Всичко зависи от вашето решение.

Хороскоп

Още от Astro