Следва

Family Time: Къде се шири Робърт Дауни и семейство

ПреLUSTителки в кухнята: Сара & Miele

Гладни ли сте?

Food преди 6 години

За да прелъстим един хубав мъж ни трябват: смелост, шанс, хубав парфюм, величествена храна. 

По повод последното, не не и по важност, от днес до края на годината с регулярна периодичност ще гостуваме в божествено красивата кухня на Miele в Miele Experience Center. Ние и няколко хубави гостенки, поканени на това място, за да ни покажат как се готви прелъстяваща храна. На помощ са ни най-добрите уреди в света, останалото е импровизация, индивидуалност, идея. Всички те - в ръцете на момичетата.


Започваме с модела на Ivet Fashion - Сара:
22 години
Професия: Модел
Очи: Лешник
Ръст: 170 см.
Номер обувки: 38
Коса: Тъмно руса


Неразривната връзка между мъжете, предпочитанията в кухнята и уменията в любовните дисциплини не е тайна за никоя от нас. Следва урок по кулинарно прелъстяване - от нежния за силния пол.

В експеримента ни, различен от стереотипа: жена-вечна домакиня, но много приличен на другия стереотип: секси-мацка-която-знае-как, ни помага доверения, стилен, бял, изящен и невероятно модерен съветник – Miele. Мястото: Miele Experience Centre.

И нека изкушението започне сега!



Красивата руса Сара, небрежно сънена и кокетно рошава, днес с две щраквания на сексапилния френски маникюр върху индукционния готварски плот, избира да ни покаже своята пътечка към мъжкото сърце – телешко бонфиле с гарнитура от картофено пюре&целина.





Освен на перфектен усет към верните помощници и отличителна визия, в кухнята залагаме и на точни пропорции при продуктите. Ето ги в рецептата на Сара:
 
* 2-3 пържоли от телешко бонфиле
* 200 г. масло
* 3-4 скилидки чесън
* килограм картофи
*1/2 глава целина
* прясно мляко
* мащерка






Въпреки че всички сме слушали за прословутата продължителност на женските 5 минути и предполагаме, че подобна интерпретация на времето би изиграла лоша шега в кухнята, можем спокойно да се доверим, разбира се, на качествени и добре подбрани продукти (като избраните по-горе), както и на особено важните за кулинарното постижение "съставки" от Miele: 

*Индукционен плот Miele -  Индукционен плот за вграждане КМ 6304 - таймер за всяка зона, Boost функция за изключително бързо загряване. Разпознаване размера на съда, Conactivity /безжична връзка между плот и абсорбатор/. Вграденият в кухненския плот таймер, се настройва с едно движение и е супер лесно, нещо като Мастър шеф в асистенция.

*Островен абсорбатор Miele - Островен абсорбатор с рециркулация на въздуха и филтри от активен въглен DA 7006 Aura. Мощност 600 куб.м , Conactivity, индикация за почистване на филтрите, таймер 5-15 мин.

*Хладилник за вграждане - Хладилник за вграждане K 1901 Vi Master Cool. Полезен обем 557 литра, Master Fresh отделение, Led осветление, Dyna Cool система за равномерно разпределение на температурата.


Останалите "тайни" съставки във видеото по-долу, като припомняме: това е първото от 6! След Сара на гости са ни: Г.П., Б.К., Д.Ц. и други, но няма да ви кажем всичко веднага.

Гледайте, гответе и прелъстявайте!
Най-доброто предстои! 




Инфомацията относно кулинарните крусове е на www.yummycooking.bg.


 

More Food