Следва

Resort 2018: Céline

CFDA/Vogue Fashion Fund. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

По десетобалната...

All fashion преди 6 години

Поредното звездно събитие се задава, за да получи критичните ни, но напълно откровени оценки по отношение на стайлинг. Темата този път е CFDA/Vogue Fashion Fund дефилето, провело се в Лос Анджелис през уикенда и организирано от бранда Kate Spade New York.

Холивудски знаменитости и видни модни хора се събират на прекрасната локация в Chateau Marmont, за да покажат стилово издържани или пък недотам визии, а изборите оценяваме Габи, Цвети и Петя...

Трейси Елис Рос в Prabal Gurung

Габриела 9/10

Харесвам и актрисата, и дизайнера, който е избрала да облече, затова няма как да дам негативна оценка. Смятам и кройката на роклята, и цветовете за комплиментиращи цялостната визия на Трейси.

Цветина 7/10

Симбиозата между цветовете е изключително топла и приятна, и някак си предпоставя окото към уют. Дизайнът е великолепен - като изключим лекия привкус на прикрепрени елементи, аз лично бих пропуснала този тип кройка. Бюти визията е фантастична!

Петя 2/10

Испанското настроение на аутфита на актрисата й отива далеч повече от този нюанс на синия цвят.
 

 

Джейми Кинг в Monse

Габриела 5/10

Джейми по принцип има открито влечение към модата, но според мен това не е най-успешният й опит. Изглежда някак недовършено, простовато и прекалено кежуал.

Цветина 10/10

Обожавам athleisure стила, който е поднесен с особена доза шик. Много удобно, много стилно... абе от всичко по много. Перфектен избор, за непретенциозно събитие. Карето е в окото на тенденциите, а sling back обувките с китън хил също са ултра модерни.

Петя 9/10

Крехката актриса винаги се отличава с чудесни модни решения. Карираният панталон в комбинация с pop up цвета не са изключение - модерен и изпълващ избор, който не всеки може да носи с нейната грация.


Зендая в Teresa Helbig

Габриела 7/10

Никак не ми допадат модните начинания на Зендая, но пък този път изборът й сякаш не ме дразни. Поне чисто откъм цветова гама.

Цветина 6/10

Честно казано, изпитвам леко колебание как да определея тази визия. Допада ми панталонът тип цигара с дължина на глезена и особено това, че е комбиниран с правилните обувки. За топа - къдрите може да са чудесно фешън решение, но пък... Не знам, сякаш има нещо изключително сбъркано във визията и във фигурата на Зендая.

Петя 9/10

Еволюцията в стила на Земдая Колман е изключително приятен за наблюдаване процес - от тийнейджърската й фаза досега, Зендая все по-настоятелно дава заявка да бъде една от най-добре облечените актриси. Стилната и секси комбинация от събитието е поредното доказателство - обемна риза и скини панталон, винаги модерно стилето и тематична прическа.
 

Зоуи Листер-Джоунс в Monse

Габриела 3/10

Не че роклята е лоша, но цялостно изглежда прекалено лятна и макар температурите по време на събитието да го позволяват, разумно е това да се съобрази със сезона.

Цветина 2/10

Винаги съм бил на мнение, че асиметричните дизайни са изключително tricky. Тук ставаме свидетели точно на това, че дори и в комбо с този апокалиптично ужасен принт. Бих казала - отвратителен избор и на рокля и на чанта...

Петя 4/10

Асиметричната кройка и леката материя на роклята са подходящи за подобно ранно-есенно соаре, но не до такава степен и подходящи за Зоуи. Поглеждайки снимките, виждаме само и единствено цветната рокля заради бледия тен на Джоунс. Тоалетът винаги трябва да е акцент, но без яркото и отличителни присъствиет на жената, която я носи, химията просто не се случва.
 

Селма Блеър в Alberta Ferretti

Габриела 5/10

И тук ми се струва, че визията е малко извън сезона, но с това настрана, и изобилстващите романтични мотиви някак ми идват в повече.

Цветина 4/10

Флорали за есента е слогънът под който минава този сезон. Комбинацията от цветове ми допада, кройката на роклята - не толкова. Обувките са върховни, но някак не успяват да направят точната симбиозна с дрехата!

Петя 6/10

Селма е изключителна жена и страхотна актриса. Никога не се е изявявала като модна икона, но аутфитите й никога не са били и много фрапантно лоши. Така е и сега - не особено отличителен аутфит, но не и зле комбиниран такъв. Най-притеснителното във визията на актрисата е фактът, че е заменила емблематичния черен цвят на косата си с това странно русо, което определено не й отива.

More All fashion