Следва

Тениска за всеки случай

Дълга рокля, спешно!

Ясно е, че жегата е непоносима, а всеки допир на дрехата с кожата ти е като изпитание на силния дух в американско...

Fashion преди 14 години

Ясно е, че жегата е непоносима, а всеки допир на дрехата с кожата ти е като изпитание на силния дух в американско колежанско братство, но не е ясно защо мислите ти още блуждаят по дългата копринена рокля от витрината, а не си я купиш веднага...

Освен че си спестяваш проблемите с комбинацията, епилацията и не напълно оформените бедра за морето, допирът на хладната естествена материя по цялото ти тяло е несравнимо блаженство за сетивата.

Взехме две дълги рокли от Capasca, които да сложиш буквално на мига. И двете подхождат и на града и на морските барове край плажа. Когато пробваш такава, трябва да знаеш, че не бива да е прекалено дълга. Все пак тенденциите сочат, че дължината на дългата рокля трябва да е точно до глезена или малко по-къса.

Дългата градска рокля се носи с джапанки или със сандали, като ние най-много харесваме идеята за дълга рокля в меки тонове и римски сандали. Все пак тенденцията е вдъхновена от Елада и гръцките тоги, така че няма нищо по-подходящо от рокля, носена с римски сандали.

За по секси look можеш да добавиш цвете в косите или голям гердан, който да завърши визията ти. Големи метални гривни на ръцете също вършат работа.

Рокля Capasca, 70 лв
 

More from View Sofia

More Fashion