Следва

Един ден в street style детайли. Стефан. The secret garden guard

Resort 2018: Michael Kors

Основният въпрос, който Майкъл Корс задава с последната си резортно дефиле...

Runway преди 6 години

... е как се прилагат в една и съща колекция мотиви от типично градското и ваканционно облекло или по-конкретно: "Как се адаптират тропиците в градска среда?"

Въпросът звучи съвсем уместно, но един поглед върху колекцията на американския дизайнер е достатъчен, за да се убедим, че балансът между две толкова различни теми може да съществува и то изпълнено брилянтно. Типичните и често използвани тъмносиньо, кафяво, черно и бяло "оживяват" с малко помощ от яркия лимонен тон. Флоралните мотиви се преплитат с други подобни идеи в увеличен или умален мащаб, но и още с райета или монохромни тонове без принт, за да дадат живот на темата, която самият Корс нарича "Tropicalia a la tomboy".

Като основен мотив идва банският костюм и неговите интерпретации - освен основните задължителни модели, наблюдаваме дори и любопитен дизайн на рокля от съответната материя. А останалата част от line up-а дизайнерът категоризира с лаконичното: "Супер лесни и супер глам идеи"...

Цялата колекция в галерията горе>>>

More Runway

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: простата гениалност на Miu Miu

Runway преди 2 седмици

Не знаем как, но Miuccia Prada не спира да ни учудва, впечатлява и вдъхновява с желанието си да разглоби всяка колекция и всеки тоалет, независимо дали в Prada или Miu Miu, на неговите зъбчета и компоненти.