Следва

Обичта на известните: Селена и Джъстин отново заедно & щастливи

1+1= BUZZ SNEAKERMATICS - интересна игра от Buzz Station през ноември!

Всички малки и вече пораснали деца обичаме игрите - особено тези, които ти спечелват и чифт от най-модерните и готини Sneaker-и.
 

All About Life преди 6 години

За наш и ВАШ късмет, симпатягите от Buzz Sneaker Station са подготвили иновативна и оригинална игра, в която всеки може да изпробва късмета си и да спечели чифт от избраните любими модели: 

- Air Max 90
- Superstar 80s

- Gel Kayano 5
- Reebok Club C 85

- Air Jordan 13
- Gel Lyte 3

- New Balance 580
- Air Max 97

Правилата са закачливи и креативни, а участник може да стане всеки, закупил чифт кецове от BUZZ, веднага след направата на покупка.



Ето ги и тях:

1. Всеки, който купи минимум един чифт кецове в периода на промоцията (01-30.11.2017г.)  има право да разреши SNEAKERMATICS задача (всеки от участващите кецове съдържа и число в името си).

Участниците трябва да поставят числото на мястото на посочената снимка и да пресметнат резултата на уравнението.

2. Участниците, които вярно сметнат задачата, попълват личните си данни в специално подгтовени флаери и ги пускат в урна за играта.

3. На 30 ноември Buzz ще изтегли печелившия, който получава чифт кецове по негов избор от изброените по-горе като награда.


 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.