Следва

Лейди Гага се сгоди!

Обичта на известните: Селена и Джъстин отново заедно & щастливи

That did't take long...

Celebrities преди 6 години

Едва няколко дни след като стана ясно, че със Селена Гомес и The Weeknd е свършено, певицата отново лети на крилете на любовта.

Не с кого да е, а с бившия си Джъстин Бийбър.





Музикалната двойка бе забелязана да се гушка, целува и забавлява насред Лос Анджелис. И всичко това едва седмица след като Селена и Абел се разделиха - споде клюките, по негова инициатива.





За момента нито Гомес, нито Бийбър са потвърдили, че имат връзка отново, но ние все си мислим, че романтичните им кадри са достатъчно потвърждение на това!










More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 23 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.