Следва

Kратък Party наръчник: Гримът

Лейди Гага се сгоди!

Сякаш екстравагантната певица наистина е излекувала разбитото си сърце след миналогодишната раздяла с красивия си бивш Тейлър Кийни.

Celebrities преди 6 години

Холивудският агент Кристиан Карино, работещ в CAA(Creative Artists Agency), е новият годеник на поп-рок сензацията, Лейди Гага.

 

За първи път за връзката на 31-годишната Лейди Гага и 48-годишният й агент се заговори през февруари тази година. Искрено не очаквахме действията в тяхната любовна история да се развият с такава  скорост, но в името на емоциите, Карино падна на колене пред певицата и я помоли да стане негова съпруга, още през лятото, като преди това е поискал благословията и на баща й.

Нито един, обаче, от двамата влюбени, детайлно и публично не разкриват about драмата около годежа и плановете за сватба.

Почти сме сигурни, че едва ли ще се радваме на романтична церемония в близко бъдеще, защото извънредната Гага страда от фибромиалгия - болест, която причинява мускулни болки, умора и проблеми с паметта... болест, която накара  певицата да отмени и европейското си турне.

More Celebrities