Следва

Риана като Нефертити. Цялата фотосесия

It shopping list: This is a man's world

But it wouldn't be nothing without a woman or a girl

Shopping преди 6 години

Няма да ни писне да слушаме за нас. НЕ, никога, отказваме! Дрехи, обувки, прически, вина - искаме по МНОГО и не изпитваме вина! Колкото повече, толкова повече и нямаме търпение всяка седмица да се отдаваме на любимия ни “It shopping”. Всичко точно, но няма да е лошо, ако понякога се замисляме и за нуждите и визията на по-силния пол. Все пак, себедостатъчни сме си, ама не баш и се налага от време на време да хвърляме и на мъжете по едно око.

Тайничко (даже вече не толкова) те са същите кипри като нас и под прикритие надничат към новите трендове и модерни визии за сезона. Нищо чудно докато си взимате душ, вашата половинка да разлиства списанието, оставено на нощното шкафче или да слага в любими новата колекция на ZARA. В крайна сметка трябва да сме благодарни, че това е така и съвременните мъже отделят внимание за външия си вид и време да обновят гардероба. Всички знаем що е то мъж без стил и колко неприятно може да бъде.

Подготвихме ви списък с 15 ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ неща в галерията горе >>>, които всеки представител на силния пол трябва да притежава. Подтикваме ви да направите бърза ревизия на дрешника на вашия любим и да запълните липсващото, а за тези от вас, които още търсят своята половинка, то ето няколко неща, по които да направите перфектния избор. Отношението, което проявява към детайлите от своята визия, ще е отношението, което ще проявява и към вас. Be careful, girls!  

More Shopping