Следва

Питахме жените: Какво прави МЪЖА красив?

Kратък Party наръчник: Гримът

Малките вълшебници...

All About Life преди 6 години

Подходящият грим придава завършеност на всяка party визия и е от изключителна важност за цялостното излъчване.

Безупречният макиаж е мисия ВЪЗМОЖНА дори и без намесата на професионалист, колкото и да ни е трудно да повярваме. С малко повече старание, стотина изгледани YouTube Make Up Tutorials и разбира се, правилните продукти, парти гримът се превръща в безобидна детска игра.

Ето и за какво да се оглеждате, попълвайки козметичната си чантичка следващия път.

Фон дьо тен Rimmel Stay Matte

Покривен и осигуряващ желязна защита срещу неприятното лъщене, Rimmel Stay Matte е абсолютно задължителен елемент в бюти арсенала на всяко парти момиче. 

 

Руж Benefit GALifornia

Ярък и с подчертан прасковен тон, ружът набавя така необходимия свеж тен на лицето, благодарение на блестящите си частици в златно и розово.


Озаряващ стик NYX

Практичният стик идва в различни нюанси и се нанася с едно движение по скулите, клепачите или ключицата, в зависимост от желания ефект. Удобният му размер пък също е плюс, побира се безпроблемно и в най-малкия клъч.
 

Водоустойчива спирала Maybelline Lash Sensational

Водоустойчивата спирала е наистина добра идея що се отнася до парти грим. Можем да сме сигурни, че няма да се размаже и ще издържи до сутринта независимо от високите температури и влажността. Нанасяме един пласт за естествен вид или пък няколко за доза драматизъм.
 

Червило Chanel Rouge Coco Stylo

Революционният продукт е незаменим, защото комбинира цветовата наситеност на червилото с блясъка на глос и комфорта на балсама. Благодарение на богатите си съставки от растителни масла и ябълкови семки, текстурата осигурява още и видим обем на устните.
 

Изкуствени мигли Eyelure

Незаменимо средство в постигането на добър вечерен макиаж.

Коректор Mac Studio Finish SPF 35

С кремообразната си текстура, коректорът осигурява плътно покритие на проблемните зони, както и висока степен на защита срещу слънчевите лъчи.

Бронзър Urban Decay

Златистите тонове на бронзъра осигуряват целуната от слънцето кожа с едно докосване на четката по изпъкналите части на лицето. Чудесно предложение още и за леко контуриране, благодарение на силната пигментация на цветовете.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.