Питахме жените: Какво прави МЪЖА красив?

Ще бъдем кратки, точни и ясни!

Чао, чао, момчета - днес няма да говорим с вас, а ЗА вас! Чисто по женски, следобедно, чисто... като черното кафе, което се опитва да ни събуди, защото едва 4 часа сън през изминалата нощ не си е живот!

Те, той, силният пол - каква по-хубава тема за почти края на работния четвъртък. Вълнува ни: Какво прави един мъж МЪЖ? Красив, секси, абе, МЪЖ?!

Отговорите, от чисто женска гледна точка, буквално:

Александра, 22, студентка
За мен е важно да е интелигентен, да има чувство за хумор, добра обща култура и широки рамене!

Деси, 22, студентка
Един мъж е красив, когато не е психопат!

Коментари: 3

P
popfolkdevotee (2017/11/02 / 16:20)
а и недейте да очаквате жената да каже.. Кант казва "Жената не издава своята тайна"...Кой казва истината за това, кеото го прави уязвим..
P
popfolkdevotee (2017/11/02 / 16:09)
всъщност другият урок, виждам, че участниците в анкетата са млади момичета.. е, че жената не знае.. това, кеото те привлича, ти не го знаеш..ако го знаеш, то е аут. По-правилно е да кажеш струва ми се, че е така, защото ако ти си под влияние на това, екото те е обсебва, ти имаш премрежен поглед, Има понятие, аккто тук в анкетата, някакви неща са изредени, но те не са истината..истианат за това става на друго място. , но както казва Кант то е сляпо.. по тези неща, можем да направим учебна дисциплина..в три семестъра и пак няма да ни стигне времето
P
popfolkdevotee (2017/11/02 / 16:02)
Един мъж "Красив"? или привлекателен...Според това, кеото ние знаем по този въпрос от теорията, най-близко е "Йоана", предполагам Йоана Дертлиева...Тя е художник, при това добър художник, който схваща, какво е това, кеото прави формата да стои цяла, когато сме изключили съдържаниетио."красотата се крие в ....малките неща'..като вероятно става дуума привлекателен. Младият Ален Делон е красив като жена, но по-привлекателният е Белмондо. Джо Хам има филми, в които е с лека брада и по-дълга коса, където вероятно е "доста по-красив" от Дон Дрейпър, но Дон е направен така в Mad men че дори само докато върви в гръб е привлекателен. в първите два сезона на Mad Men Питър Кембъл (Винсент Картайсър) е много по-красив, но едва ли и е и на половина привлекателен, колкото Дон. И може би света се дели на два, както е да кажем при мъжете -Клаудия Шифър тип мъже и такива, които харесват Кроуфорд Знаете, че болшинството харесват Кроуфорд, заради леката имперфекция на бенката.. Така и при Жените.. зза нас те се делят на два вида.. Които харесват Брандо и останалите, които харесват Делон, Джо Хам, Крисчън Бейл, Джеймс Стюарт, Джеймз Дийн,...Елвис..абе всеки за който се сетите срещу Брандо.. Между другото аз винаги съмс е питал, каква част от това да харсват брандо се пада на ИМЕТО..защото иемто също е нещо, кеото много се харесва.. ТУК ТАЗИ АНКЕТА Е ПРОПУСНАЛА ТОВА ВАЖНО ОБСТОЯТЕЛСТВО..АКО бранско се казваше Васил Атанасов.. Иначе,най-добрата дефиниция отдавна сме я предложили тук " I love you, but inexplicably I love something in you more than you, and therefore I destroy you"..ако може да допълним то е по-скоро "Онова, некрасиво във красивото." то е това, което прави свърталище у теб"

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.